Database Hosting

Bijna alle websites en web applicaties maken tegenwoordig gebruik van een database. In deze database worden de gegevens op een gestructureerde manier bewaard. Een hosting omgeving zonder database ondersteuning is dan ook ondenkbaar. Wij bieden dan ook ondersteuning voor verschillende database platformen die u ofwel zijn inbegrepen in uw hosting omgeving, als optie kunnen worden toegevoegd of alleenstaand kunnen gehuurd worden (zonder dat u dus web hosting hebt bij ons).

Wij bieden op dit moment database hosting aan voor volgende platformen:

Untitled Document
  MySQL 5 Microsoft
Access
Microsoft
SQL Server
2008 / 2012
Classic Linux Hosting
Classic Windows Hosting
CloudSite Hosting


Microsoft SQL Server

U beheert uw database met behulp van uw eigen beheerssoftware Microsoft SQL Enterprise Manager alsof uw database lokaal (= op uw eigen computer) zou staan. Andere beheerstoepassingen zijn ook zonder probleem mogelijk. We bieden Microsoft SQL Server 2008 en Microsoft SQL Server 2012 aan.

MySQL

U beheert uw database met behulp van phpMyAdmin, een online tool op onze database server. Andere beheerssoftware is ook perfect mogelijk (zoals NaviCat, SQL Manager, MySQLFront, Aqua Data Studio, …). We bieden MySQL 5 aan. Luyten.info raadt NaviCat aan om uw MySQL database tot in de puntjes te beheren en om te ontwikkelen op een MySQL database.

Microsoft Access

Indien gewenst, kunt u ook gebruik maken van een Microsoft Access database op uw hosting account.