SmarterMail

De e-mail van onze CloudSite formules draait op SmarterMail Enterprise 10. Zoals hieronder blijkt, is SmarterMail een zeer uitgebreide totaaloplossing voor zowel de e-mail zelf, maar ook voor het beheer en het delen van agenda, taken, contacten, …

U kunt het qua functionaliteit bijna vergelijken met Microsoft Exchange, alleen is het gratis inbegrepen in onze CloudSite Hosting. Eens je met SmarterMail bent begonnen wil je niets anders meer!

SmarterMail in actieLaten we even enkele van de functionaliteiten van dichterbij bekijken.

Een mailserver moet mail kunnen ontvangen, en uiteraard is dat perfect mogelijk. Zowel POP3 als IMAP worden ondersteund. Hierdoor is het mogelijk om op meerdere computers en op de server dezelfde e-mail berichten te bekijken, verwijder je een bericht op de server, dan is het weg van alle computers, verwijder je het op één computer, dan is het overal weg (tenzij je het anders instelt uiteraard).

Zoals je hierboven in de schermafdruk ziet, en op de extra schermafdrukken op de SmarterTools website, beschikt SmarterMail over een zeer uitgebreide, gebruiksvriendelijke en Outlook-achtige web interface, vol met allerlei handigheidjes. Enkele andere mogelijkheden die zeker vermeld moeten worden zijn:

  • Persoonlijke contacten, afspraken, evenementen, taken en notities kunnen snel aangemaakt en beheerd worden, zoals u dat wenst
  • Delen van contacten, afspraken, evenementen, taken en notities met anderen kan snel en eenvoudig gebeuren. Hierdoor plant u in een mum van tijd vergadering en andere evenementen met uw medewerkers, rekening houdend met ieders beschikbaarheid. U stelt per groep of per medewerker in of die toegang heeft en zo ja, wat hij precies kan zien of zelfs kan aanpassen in uw agenda.
  • Globaal Adresboek
    Alle gebruikers kunnen vermeld worden in het Globaal Adresboek, waardoor u snel en makkelijk toegang hebt tot alle medewerkers van uw organisatie.
  • Delen van e-mail folders
    Geef andere snel lees of zelfs schrijfrechten in uw e-mail folders
  • Synchronisatie met Microsoft Outlook
  • Synchronisatie met mobiele toestellen zoals Windows Mobile PDA’s en SmartPhones, iPhone, Blackberry

Uiteraard geven wij graag meer informatie of zelfs een demostratie van de mogelijkheden van SmarterMail.

SmarterMail Spam Filtering SmarterMail Reports

TIP: Wilt u de SmarterMail Webmail even proberen? Dat kan !

 

Geef een reactie