WordPress

WordPress DashboardTegenwoordig gebeurt het steeds meer dat we de websites van onze klanten baseren op een bestaande (en wereldwijd ruim geteste) standaardtoepassing. Dit biedt het voordeel dat de toepassing reeds door duizenden mensen wordt gebruikt en getest. In veel gevallen is het gebruik van de toepassing gratis. het enige wat dus nog hoeft betaald te worden is de hosting en de aanpassingen specifiek voor u. U begrijpt dat dit al direct heel wat werkuren bespaart en dus ook heel wat centen !

WordPress

Eén van de toepassingen die we vaak gebruiken is WordPress. WordPress is een blogging systeem, maar kan even goed gebruikt worden als CMS systeem. En dit voor eenvoudige, maar ook voor complexere websites. Onder andere onze eigen website, draait op WordPress. WordPress biedt alle standaard functionaliteit voor het beheren van artikels, pagina’s, links, afbeeldingen, … Bovendien is WordPress zodanig populair dat er geen wat thema’s en plugins beschikbaar zijn, die door programmeurs over de hele wereld worden ontwikkeld. Op die manier is de standaard functionaliteit in een mum van tijd uit te breiden met allerhande mogelijkheden, gaande van een contactformulier over fotogalerijen en routekaarten naar een complete webshop met alle toeters en bellen.

Een artikel schrijvenEén van de grote voordelen van WordPress, is dat je heel eenvoudig kan beginnen met een website met wat productinformatie en contactgegevens. en eens je ervoor klaar bent, kan je die site verder uitbreiden tot een webshop met ales erop en eraan.

Ook het beheren van WordPress is zeer eenvoudig en vereist slechts een minimum aan technische kennis.

We bieden onze klanten dan ook graag onze Easy WordPress formule aan: met een Easy WordPress formule, wordt WordPress door ons geinstalleerd op onze servers en wordt alles netjes voorbereid opdat u direct van start kan met de inhoud van uw website.

Uiteraard staan wij steeds ter uwer beschikking om bijkomende uitleg en ondersteuning te bieden en dit zowel wat uitleg betreft, als technische ondersteuning qua installatie en configutatie, maar ook ontwikkeling van bijkomende modules.

WordPress bij Luyten.Info

Bij Luyten.Info hebben we ondertussen heel wat ervaring met WordPress websites. We hebben klanten met websites gebaseerd op een standaard WordPress installatie, maar we hebben er ook tientallen die WordPress gebruiken in combinatie met heel wat handige plugins. Wanneer wij voor u een WordPress website installeren, dan is daar steeds standaard al het volgende in inbegrepen:

 1. Aparte MySQL database voor uw website
 2. Installatie en configuratie van de recentste WordPress versie
 3. Integratie in ons controlepaneel (Vanuit WordPress (en omgekeerd) hebt u toegang tot alle informatie over uw diensten, tickets, …
 4. Spam-controle op reacties en inkomende posts
 5. Statistieken
 6. Publicatie naar sociale websites als Facebook, Twitter, LinkedIn, …
 7. Mobile Theme
 8. Uitgebreide formulieren

Meer weten over WordPress ?

 • WordPress website (EN)
  De officële website van WordPress, bevat een schat aan informatie over WordPress zelf, uitbreidingen, thema’s, programmatie in WordPress, …
 • WordPress in Nederlands
  WordPress is er in heel wat talen, waaronder het Nederlands. Dit is de officiële Nederlandse website van WordPress.
 • WordPress.TV (EN)
  WordPress.TV bevat heel wat interessante video’s die demostreren hoe u heel snel en eenvoudig enkele specifieke acties kan uitvoeren met WordPress.

Artikels Beheren Algemene Opties

 

WordPress in the Cloud

We bieden WordPress in the Cloud zowel aan via onze standaard hosting accounts als met een specifiek WordPress in the Cloud totaalpakket (inclusief ondersteuning voor WordPress). Gezien de volledigheid van hetWordPress in the Cloud totaalpakket is dit dé ideale oplossing voor kleine tot middelgrote websites. Het pakket omvat onder meer:

 • 200 MB webspace
 • 5 GB dataverkeer per maand
 • 5 mailboxen op onze SmarterMail servers
 • Ondersteuning voor PHP 5
 • MySQL 5 database van maar liefst 250 MB
 • 2 uur ondersteuning gespreid over het jaar inbegrepen
 • Installatie van WordPress

Hiervoor betaalt u jaarlijks slechts € 200 excl. BTW. Het eerste jaar wordt er een activatiekost in rekening gebracht van € 45 excl. BTW.

U wil meer?

Misschien wilt u méér, meer mailboxen, meer capaciteit, meer power, … Dan kunt u uiteraard opteren voor één van onze Cloud Hosting formules, waar wij voor u een WordPress applicatie op installeren.