Contactgegevens
Luyten.Info
Doornzele Dries 29/A
B-9940 Evergem
Belgium
 
www.Luyten.Info
Info@Luyten.Info
 
Tel: +32 476 32 07 87
Fax: +32 70 422 047
@LuytenInfo

Website

Tegenwoordig hebben de meeste organisaties en bedrijven een website. Een website is echter een ruim begrip: sommigen gebruiken een website enkel om hun contactgegevens kenbaar te maken, anderen hebben er een website met informatie van de aangeboden producten en diensten van gemaakt, weer anderen hebben een forum opgericht of baten een heuse webshop uit via het internet. Volgens Van Dale is het “plaats waar bepaalde informatie zich op het world wide web bevindt, aangeduid met URL”.

Afhankelijk van wat u precies wenst, komt bij zo’n website heel wat kijken En de mogelijkheden om tot het eindresultaat te komen zijn énorm. Bij Luyten.Info zorgen we ervoor dat we eerst eens rustig alle details met u kunnen doornemen. We bekijken wat u eventueel reeds hebt en welke richting u wenst uit te gaan. Dan bekijken we samen met u de mogelijkheden om daar te geraken, rekeninghoudend met uw mogelijkheden en budgettering. Indien u dat wenst bouwen we voor u een complete website op, die u volledig zelf kunt beheren en dit met een eenvoudige interface. Technische kennis is dus helemaal niet langer vereist om over een mooie, up-to-date website te beschikken. Beschikt u wél over de nodige technische bagage, dan bieden we u ook hiervoor oplossingen op maat aan.

Contacteer ons

Ontwerp & Design

Uw website dient uw organisatie te vertegenwoordigen. Een eigen identiteit is dan ook zeer belangrijk. We besteden dan ook de nodige tijd aan het ontwerpen van een uniek design specifiek voor uw website.

Afhankelijk van uw budget kunnen we opteren voor een basistemplate die wordt bijgewerkt of gaan we voor een compleet ontwerp, specifiek voor u.

Qua mogelijkheden, gaat het van eenvoudige tekst-websites, naar geavanceerde sites met integratie van video en geluid.

Contacteer ons

Website Ontwikkeling

We ontwerpen en ontwikkelen voor u website toepassingen van A tot Z of staan u bij in bepaalde fases van het ontwikkeltraject van uw web toepassingen. Dit houdt in dat we samenzitten met u en samen met u uw wensen en noden bespreken en u voorstellen doen die rekening houden met uw budget. Dit kan inhouden dat we gebruik maken van standaardtoepassingen die voor u worden gefinetuned, maar het kan ook om compleet op maat ontwikkelde toepassingen gaan.

Wat ontwikkeling betreft rekenen we op onze ruime kennis en ervaring met ASP, .NET en PHP platformen.

Wat nu precies voor u de beste oplossing is, dat bespreken we best even samen, op basis van uw wensen, technische achtergrond en budget.

Contacteer ons

Onderhoud

Eens een website ontwikkeld werd, moet die verder onderhouden worden. In de meeste gevallen kiezen onze klanten ervoor om de inhoud van hun website zelf te beheren. Dit kan dan met eenvoudig te gebruiken toepassingen op hun website. Af en toe zal er misschien eens iets nieuws ontwikkeld moeten worden om extra functionaliteit te voorzien. uiteraard kunt u dan op ons rekenen !

Contacteer ons