Contactgegevens
Luyten.Info
Doornzele Dries 29/A
B-9940 Evergem
Belgium
 
www.Luyten.Info
Info@Luyten.Info
 
Tel: +32 476 32 07 87
Fax: +32 70 422 047
@LuytenInfo

WordPress-Logo

Tegenwoordig gebeurt het steeds meer dat we de websites van onze klanten baseren op een bestaande (en wereldwijd ruim geteste) standaardtoepassing. Dit biedt het voordeel dat de toepassing reeds door duizenden mensen wordt gebruikt en getest. In veel gevallen is het gebruik van de toepassing gratis. het enige wat dus nog hoeft betaald te worden is de hosting en de aanpassingen specifiek voor u. U begrijpt dat dit al direct heel wat werkuren bespaart en dus ook heel wat centen !

Eén van de toepassingen die we vaak gebruiken is WordPress. WordPress is van oorsprong een blogging systeem, maar is uitgegroeid tot het populairste content management systeem, en dit voor eenvoudige, maar ook voor complexere websites. Onder andere onze eigen website, draait op WordPress. WordPress biedt alle standaard functionaliteit voor het beheren van artikels, pagina’s, links, afbeeldingen, … Bovendien is WordPress zodanig populair dat er geen wat thema’s en plugins beschikbaar zijn, die door programmeurs over de hele wereld worden ontwikkeld. Op die manier is de standaard functionaliteit in een mum van tijd uit te breiden met allerhande mogelijkheden, gaande van een contactformulier over fotogalerijen en routekaarten naar een complete webshop met alle toeters en bellen.

WordPress-DashboardEén van de grote voordelen van WordPress, is dat je heel eenvoudig kan beginnen met een website met wat productinformatie en contactgegevens. en eens je ervoor klaar bent, kan je die site verder uitbreiden tot een webshop met ales erop en eraan.

Ook het beheren van een WordPress website is zeer eenvoudig en vereist slechts een minimum aan technische kennis. Je kan je website trouwens beheren vanuit eender welke web browser, maar even goed op je smartphone of tablet !

We bieden onze klanten dan ook met plezier een hosting omgeving die is toegespitst op WordPress, we installeren en configureren alles netjes voor u, en geven u een beknopte opleiding zodat u in de kortste keren uw site volledig zelf kunt opvolgen en aanpassen.

Uiteraard staan wij steeds ter uwer beschikking om bijkomende uitleg en ondersteuning te bieden en dit zowel wat uitleg betreft, als technische ondersteuning qua installatie en configutatie, maar ook ontwikkeling van bijkomende modules.

WordPress bij Luyten.Info

Bij Luyten.Info hebben we ondertussen heel wat ervaring met WordPress websites. We hebben klanten met websites gebaseerd op een standaard WordPress installatie, maar we hebben er ook tientallen die WordPress gebruiken in combinatie met heel wat handige plugins. Wanneer wij voor u een WordPress website installeren, dan is daar steeds standaard al het volgende in inbegrepen:

 1. Aparte MySQL database voor uw website
 2. Installatie en configuratie van de recentste WordPress versie
 3. Integratie in ons controlepaneel (Vanuit WordPress (en omgekeerd) hebt u toegang tot alle informatie over uw diensten, tickets, …)
 4. Spam-controle op reacties en inkomende posts
 5. Statistieken
 6. Publicatie naar sociale websites als Facebook, Twitter, LinkedIn, …
 7. Mobile Theme
 8. Uitgebreide formulieren
 9. Mogelijkheid om meertalige websites op te zetten

Wat kost zo’n WordPress website dan? Dat hangt volledig af van het werk wat erin kruipt om de website op te zetten. Luyten.Info rekent u geen maandelijkse kosten aan voor uw WordPress site, maar enkel voor uw domeinlicentie en hosting. De kost van uw website, is dan de werktijd die erin kruipt om alles op te zetten, en u op te leiden om alles zelf te kunnen beheren. Laat u het beheer van uw site toch liever aan ons over? Geen probleem, dan voeren we uw aanpassingen graag voor u uit.

Hebt u interesse? Neem dan contact op en we maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waar we samen bekijken hoe we de ideale site voor u kunnen opzetten.

Meer weten over WordPress ?

 • WordPress website (EN)
  De officële website van WordPress, bevat een schat aan informatie over WordPress zelf, uitbreidingen, thema’s, programmatie in WordPress, …
 • WordPress in Nederlands
  WordPress is er in heel wat talen, waaronder het Nederlands. Dit is de officiële Nederlandse website van WordPress.
 • WordPress.TV (EN)
  WordPress.TV bevat heel wat interessante video’s die demostreren hoe u heel snel en eenvoudig enkele specifieke acties kan uitvoeren met WordPress.